Hulp gevraagd door een klant van ons

Beste mensen. Door uw financiele hulp helpt u honden met epilepsie aan een spaarpotje zodat wij ook een beetje mee kunnen helpen om het ergste leed te verzachten.

Epilepsie komt heel vaak voor bij honden. Het is een rot ziekte en gaat gepaard met aanvallen waardoor honden hersenbeschadigingen kunnen oplopen. Om alles goed onder controle te houden zijn deze honden aangewezen op levenslange medicatie en onderzoeken. De voorgeschreven medicatie zoals Pexion, Phenoral, Epikal e.a. hebben veel ongewenste bijwerkingen. Bezitters van deze honden zijn dag en nacht bezig om zo goed mogelijk voor hun hond te zorgen want ze kunnen ernstige verwondingen oplopen. Wilt u meer van deze ziekte afweten dan kunt u kijken op

www.epilepsiebijhonden.nl

Doneren?

Waarom deze crowdfundactie?

1. Dierenarts en neuroloog moeten vaak ingeschakeld worden. Niet iedereen is verzekerd en als je wel verzekerd bent keert de maatschappij slechts 50% uit omdat het een chronische ziekte is.

2. Om vast te stellen of het epilepsie is of bijvoorbeeld een hersentumor wordt een MRI scan aangeraden.

3, De medicatie is vrij prijzig en vooral als we alles uit eigen middelen moeten betalen kan dat vaak voor problemen zorgen zodat uitzetting of euthanasie te vroeg overwogen wordt!

Veel over epilepsie kunt u lezen op de volgende facebook groep van CindyPals

0 thoughts on “Hulp gevraagd door een klant van ons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *